Γιατί να μας
εμπιστευτείς;

H df advisors (Dynamic Financial Advisors) είναι μία ανεξάρτητη και αξιόπιστη εταιρία παροχής ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 2010 από στελέχη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς με πολυετή εμπειρία στο χώρο, με σκοπό να παρέχει τις καταλληλότερες ασφαλιστικές & χρηματοοικονομικές λύσεις, καθώς και άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες της. Παράλληλα, αναπτύσσει συμβούλους με εξειδικευμένες γνώσεις και υψηλό επαγγελματισμό στην ασφαλιστική συμβουλευτική.

Ο στόχος μας, ως ανεξάρτητη εταιρία διαμεσολάβησης, είναι να παρέχουμε αμερόληπτα τις πληροφορίες και την καθοδήγηση που χρειάζονται οι πελάτες μας ώστε να κάνουν έξυπνες ασφαλιστικές επιλογές που θα προστατεύουν τους αγαπημένους τους.

Στο στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρίας μας περιλαμβάνονται συνεργασίες με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες τόσο από την ελληνική όσο και από την παγκόσμια αγορά, οι οποίες μας επιτρέπουν να δίνουμε τις καταλληλότερες λύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι η δημιουργία μοναδικών σχέσεων με τους πελάτες και τους συμβούλους οι οποίες βασίζονται στην ανάλυση των αναγκών τους και στο σχεδιασμό μοναδικών λύσεων για τον καθένα τους.

Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε μαζί με τους πελάτες μας χρηματοοικονομικά σχέδια για το μέλλον τα οποία θα αποδειχθούν πολύτιμα όταν εκείνοι και οι αγαπημένοι τους τα χρειαστούν.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία οικογενειών και επιχειρήσεων δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον γεμάτο νέα δεδομένα και προκλήσεις, είμαστε εδώ για να φροντίσουμε να εκπληρωθούν οι στόχοι και τα όνειρά σας, με τη βεβαιότητα ότι τους έχουμε αφουγκραστεί, τους έχουμε κατανοήσει και έχουμε σχεδιάσει για εσάς σύγχρονα και ολοκληρωμένα χρηματοοικονομικά πλάνα.

Κλέαρχος Πεφάνιος
Director & Founder

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ

H df advisors σε αριθμούς

1500+

ΠΕΛΑΤΕΣ

70+

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

20+

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

35+

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ