Εβίτα Λαμπαδιάρη

Εβίτα Λαμπαδιάρη

Insurance & Financial Advisor

Η επαγγελματική μου διαδρομή στο χώρο της ασφαλιστικής αγοράς ξεκίνησε το 2006 όταν, ως απόφοιτη του τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής επιστήμης, αποφάσισα να γνωρίσω στην πράξη το επάγγελμα του ασφαλιστικού & χρημ/κου συμβούλου. Το ταξίδι μέχρι και σήμερα παραμένει συναρπαστικό. Έχοντας εργαστεί ως ασφαλιστικός σύμβουλος αποκλειστικού δικτύου σε μια ασφαλιστική εταιρία για 10 χρόνια αλλά έχοντας αναλάβει στο διάστημα αυτό και θέσεις ευθύνης στον τομέα εκπαίδευσης δικτύων πωλήσεων, το 2017 συμμετείχα με μεγάλο ενθουσιασμό στη δημιουργία της Dynamic Financial Advisors.

Ο ρόλος μου ως ασφαλιστικός και χρηματοοικονομικός σύμβουλος με καθιστά τον “αρχιτέκτονα” σχεδίων τα οποία βοηθούν οικογένειες και επιχειρήσεις να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους και να εκπληρώσουν τα όνειρα και τις επιθυμίες τους.

Η αποστολή μου είναι να κατανοήσω σε βάθος τις ανάγκες κάθε πελάτη, να εντοπίσω τους φόβους και τις ανησυχίες του και να σχεδιάσω το κατάλληλο χρηματοοικονομικό πλάνο για εκείνον και τους αγαπημένους του.

Η δημιουργία μακροχρόνιων και ταυτόχρονα μοναδικών σχέσεων εμπιστοσύνης με του πελάτες και τους συνεργάτες μου αποτελεί θεμέλιο λίθο στη μέχρι τώρα πορεία μου μένοντας πιστή στο moto της εταιρίας μας “Specializing in You”.

Ως μαραθωνοδρόμος έχω μάθει να θέτω δύσκολους στόχους, να διανύω μεγάλες αποστάσεις και τελικά να φτάνω στη γραμμή του τερματισμού ακολουθώντας με υπομονή και πίστη τη στρατηγική που έχω σχεδιάσει καθώς και πιθανές εναλλακτικές αυτής. Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζω και κάθε χρηματοοικονομικό σχεδιασμό που δημιουργώ για έναν πελάτη. Στόχος μου είναι να μπορεί, υλοποιώντας το πλάνο που θα συμφωνήσουμε μαζί, να φτάσει στο δικό του “τερματισμό” με ασφάλεια έχοντας απολαύσει όλη τη διαδρομή όσα εμπόδια και αν εμφανιστούν σε αυτή.

Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν έχω την ευκαιρία να γνωρίζω ανθρώπους που αναζητούν ασφαλιστικές και χρημ/κες συμβουλές. Μαζί μπορούμε να θέσουμε ένα σχέδιο που θα καθορίσει προτεραιότητες και συγκεκριμένους στόχους σχετικά με τις τρέχουσες και μελλοντικές τους συνθήκες. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Πράγματα που θα αλλάξουν τις ζωές τους για πάντα. Αυτά τα πράγματα δεν θα συμβούν από τύχη αλλά από επιλογή!

Μιλούν για εμάς

Ο Κλέαρχος και η Εβίτα έχουν δημιουργήσει μια αξιόλογη εταιρεία. Και οι δύο έχουν μελετήσει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το επάγγελμά μας και έχουν μάθει τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές και πρακτικές. Είναι αναμφισβήτητα από τους κορυφαίους μελετητές της παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς και αυτό έχει αποδώσει καρπούς για αυτούς, καθώς συνεχίζουν να οικοδομούν έναν οργανισμό που βασίζεται σε σπουδαίους ανθρώπους και αξίες. Όποιος ανήκει στην ομάδα τους έχει δώσει στον εαυτό του ένα απίστευτο πλεονέκτημα. Συγχαρητήρια για όλη την επιτυχία σας και ανυπομονώ να δω ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα, καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε μαζί στο επάγγελμά μας αλλάζοντας ζωές για πάντα!
- Ed Deutschlander / Διευθύνων Σύμβουλος της North Star Resource Group
Σε καιρούς που η οικονομική αβεβαιότητα είναι μια καθημερινή ανησυχία στο μυαλό των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι κρίσιμο να έχετε έναν χρηματοοικονομικό σύμβουλο που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Η ομάδα της Dynamic Financial Advisors είναι έτοιμη να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες έχοντας ως γνώμονα τους στόχους της ζωής σας.
- Bonnie Godsman / Διευθύνουσα Σύμβουλος GAMA Global
Η ομάδα της df advisors με βοήθησε να θωρακίσω την επιχείρησή μου απέναντι σε κινδύνους που δεν είχα σκεφτεί ότι απειλούσαν την ορθή λειτουργία της. Είναι σημαντικό να ξέρω ότι έχω μεριμνήσει με τον καλύτερο τρόπο για την προστασία της επιχείρησής μου ώστε να λαμβάνω πλέον αποφάσεις για την ανάπτυξή της, με λιγότερο άγχος. Οι συμβουλές τους είναι το απόλυτο value for money. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
- Σάκης Κουτσιαύτης / Co-Owner at Azzurro Travel
sakis kotsiaftis
Αναζητώντας, αρχικά μόνη μου, ασφάλιση σκάφους βρέθηκα αντιμέτωπη με αρκετά ερωτήματα σχετικά τις επιλογές των καλύψεων που μπορούσα να έχω. Απευθύνθηκα στη df advisors και μέσα από τη συζήτηση με έναν εξειδικευμένο σύμβολο απέκτησα ασφαλιστήριο κατά παντός κινδύνου για το σκάφος μου. Έχω πλέον την πληρέστερη κάλυψη για ένα πολύ σημαντικό περιουσιακό μου στοιχείο.
- Όλγα Μηλιώνη / Yacht Agent
olga milioni
«Το θέμα δεν είναι πόσα χρήματα βγάζεις, αλλά πόσα από αυτά επενδύεις ώστε να γίνουν περισσότερα» - αυτή η φράση του ασφαλιστή μου ήταν αρκετή για να με κάνει να θέλω να μάθω περισσότερα πράγματα για τα επενδυτικά προγράμματα. Οι γνώσεις που μοιράστηκε μαζί μου με οδήγησαν σε έξυπνες αποφάσεις για το οικονομικό μου μέλλον.
- Γιάννης Καλλιπέτης / Managing Director, Cargo Experts LTD
Η αναζήτηση ασφαλιστικής κάλυψης για τα τεχνικά έργα που αναλαμβάνουμε δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Ξέρουμε όμως ότι στη df advisors θα βρούμε την λύση που χρειαζόμαστε για κάθε περίπτωση!
- Γιώργος Γαραντζιώτης / Owner Meleccon Τεχνική
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, ως αλλοδαποί, εξασφαλίσαμε την καλύτερη καθοδήγηση για την κατανόηση των ασφαλιστικών μας αναγκών καθώς επίσης και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο κάλυψής τους. Οι σύμβουλοι της DFA κατανόησαν τον τρόπο σκέψης μας, τους φόβους και τις ανησυχίες μας και μας παρείχαν ένα εξατομικευμένο σχέδιο το οποίο μας έκανε να αισθανόμαστε ότι εμείς οι ίδιοι, οι αγαπημένοι μας καθώς και τα περιουσιακά μας στοιχεία προστατεύονται με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, εδώ και μια δεκαετία, απευθυνόμαστε σε αυτούς όποτε θέλουμε μια πρόταση ή καθοδήγηση σχετικά με κρατικές διαδικασίες, ιατρικά ζητήματα ή οτιδήποτε απαιτεί άμεση συμβουλή ή λύση. Ας πούμε ότι είναι "οι δικοί μας άνθρωποι" για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει και είναι πάντα εκεί για εμάς.
- Enan Sassoon & Theodora Chatziioannou / Shipping Executives
Εξαιρετικό site. Με βοήθησε σε 5 λεπτά να έχω το πιο οικονομικό συμβόλαιο για το αυτοκίνητό μου, συγκρίνοντας τις μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς.
- Κων/νος Δερβιτσιώτης / Financial Analyst
kostantinos dervitsiotis  
Οι συμβουλές της df advisors για την επιλογή του κατάλληλου ομαδικού προγράμματος για την εταιρία μας ήταν πραγματικά πολύτιμες. Όχι μόνο επιλέξαμε πρόγραμμα ασφάλισης με digital διαδικασίες άμεσης αποζημίωσης, αλλά είχαμε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουμε και το εύρος των καλύψεων ανάλογα με τις ανάγκες των εργαζομένων μας. Έτσι νοιώθουμε ότι προσφέρουμε στους ανθρώπους μας μια σύγχρονη παροχή με πραγματική αξία για εκείνους και τις οικογένειές τους.
- Ευστάθιος Σίνος / Επιχειρηματίας
efstathios sinos