Καριέρα

Ασφαλιστικός & Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

“Το να γίνεις Ασφαλιστικός & Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος δεν είναι απλά μια επαγγελματική επιλογή. Είναι μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή σου αλλά και τις ζωές των ανθρώπων που θα σε εμπιστευτούν. Σε αυτή την επαγγελματική διαδρομή θα έχεις τη ευκαιρία να προσφέρεις πολύτιμη καθοδήγηση και εξειδικευμένες συμβουλές σε ανθρώπους ώστε να προστατεύσουν ό,τι πολυτιμότερο έχουν. Γίνεσαι ο προστάτης των ελπίδων και των ονείρων τους για το μέλλον. Είσαι εκείνος που φέρνει καλά νέα σε μια οικογένεια ή μια επιχείρηση όταν συμβεί το χειρότερο αλλά και το καλύτερο δυνατό. Δεν είναι τυχαίο ότι τους Ασφαλιστικούς & Χρηματοοικονομικούς Συμβούλους του αποκαλούν “Δημιουργούς Θαυμάτων”.

Καριέρα dfadvisors

Η καριέρα του Συμβούλου αποτελεί ένα ταξίδι που απαιτεί αφοσίωση, ακεραιότητα, υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, ιδιαίτερη εκπαίδευση, συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των ικανοτήτων σου και θυσίες. Όπως συμβαίνει με όλα τα ταξίδια σε δύσκολους προορισμούς, οι πιο έμπειροι συνταξιδιώτες θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν και θα σε οδηγήσουν με επιτυχία στον προορισμό.

Στη df advisors έχουμε την εμπειρία αλλά και ένα αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχιών δημιουργίας και ανάπτυξης Ασφαλιστικών & Χρηματοοικονομικών Συμβούλων. Η ρήση “Μόνος σου θα πας πιο γρήγορα, μαζί θα πάμε πιο μακριά” εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το πώς προσεγγίζουμε την ανάπτυξη συνεργατών.

Μετά από 34 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά, πιστεύω ακράδαντα ότι το επάγγελμα του Συμβούλου είναι ένα από τα πιο ενάρετα επαγγέλματα στον κόσμο. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Πράγματα που δεν θα συμβούν από τύχη αλλά από επιλογή.”

Κλέαρχος Πεφάνιος
Director & Founder

Τα βασικά καθήκοντα του Ασφαλιστικού & Χρηματοοικονομικού Συμβούλου
  • Εντοπίζει υποψήφιους πελάτες και στοχεύει σε αγορές χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους.
  • Διερευνά και αναδεικνύει τις ανάγκες των δυνητικών πελατών σε ατομικό, οικογενειακό και επιχειρηματικό επίπεδο βοηθώντας τους να αναγνωρίσουν πιθανούς οικονομικούς κινδύνους οι οποίοι χρήζουν ασφαλιστικών λύσεων.
  • Σχεδιάζει και παρουσιάζει ασφαλιστικές μελέτες στους δυνητικούς πελάτες, οι οποίες βασίζονται στη διερεύνηση των αναγκών τους και στα χρηματοοικονομικά τους δεδομένα.
  • Παρέχει συνεχή εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε χρειαστεί ο πελάτης, δημιουργώντας μαζί του μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.
Γιατί να γίνω Ασφαλιστικός & Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος;

Η καριέρα του Ασφαλιστικού & Χρηματοοικονομικού Συμβούλου προφέρει τη δυνατότητα να συνδυάσεις χαρακτηριστικά προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, αλλάζοντας προς το καλύτερο τις ζωές των ανθρώπων με τη συμβουλευτική σου, καθώς επίσης και υψηλά εισοδήματα. Παράλληλα, ασκώντας ένα ελεύθερο επάγγελμα, αποκτάς μια καθημερινότητα μέσα από την οποία μπορείς να επιτύχεις την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή. Το γιατί να γίνει κάποιος Σύμβουλος, θα μπορούσε να απαντηθεί μέσα από τα χαρακτηριστικά 3 “C” αυτής της καριέρας: Contribution (συνεισφορά), Control (έλεγχος), Compensation (ανταμοιβή), τα οποία αποτελούν οδηγό για τους Ασφαλιστικούς & Χρηματοοικονομικούς Συμβούλους υψηλής δυναμικής σε όλο τον κόσμο.

Contribution (συνεισφορά): Η ασφαλιστική & χρηματοοικονομική συμβουλευτική δε σημαίνει απλά πωλήσεις. Σημαίνει να βοηθάς άλλους να προετοιμαστούν για τους κινδύνους που θα αντιμετωπίσουν στο μέλλον και να είσαι εκεί όταν θα σε χρειάζονται περισσότερο.

Control (έλεγχος): Έχεις τον έλεγχο της δραστηριότητάς σου, των επιλογών σου και εν τέλει του εισοδήματός σου. Αποφασίζεις σε ποιες αγορές θα εξειδικευτείς, ποιοι θα είναι οι πελάτες σου και πως ξοδεύεις το χρόνο σου. Με το να γίνεις σύμβουλος ασκείς ελεύθερο επάγγελμα. Έχεις τη δική σου επιχείρηση, αλλά χωρίς το κεφάλαιο που απαιτείται για μία τέτοια επένδυση και με εκτεταμένη υποστήριξη από τους συνεργάτες που θα επιλέξεις.

Compensation (ανταμοιβή): Οι σύμβουλοι αμείβονται βάσει της παραγωγικότητας τους και χωρίς περιορισμό. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ υψηλό εισόδημα το οποίο θα σου δώσει τη δυνατότητα να επιτύχεις τους προσωπικούς και οικογενειακούς σου στόχους αφού το αποτέλεσμα και τα οικονομικά οφέλη που αποβλέπεις εξαρτώνται μόνο από την προσωπική σου δραστηριότητα.

Παράλληλα, εξετάζοντας τις προοπτικές του επαγγέλματος στο σημερινό χρηματοοικονομικό και κοινωνικοπολιτικό περιβάλλον θα δούμε ότι βρισκόμαστε σε ένα χρονικό σημείο, όπου ο ρόλος της Ιδιωτικής Ασφάλισης κερδίζει συνεχώς έδαφος. Η προστασία και οι παροχές που προσφέρει ο κρατικός μηχανισμός τόσο σε επίπεδο ατομικών κινδύνων (υγεία, σύνταξη, απώλεια ζωής) όσο και σε επίπεδο περιουσιακών στοιχείων κρίνεται τουλάχιστον ανεπαρκής.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι αναζητούν όραμα και καθοδήγηση για να βαδίσουν σε ένα οικονομικό μονοπάτι εμπιστοσύνης. Τίποτα από αυτά δεν μπορεί να συμβεί χωρίς αξιόπιστες σχέσεις ανάμεσα στους συμβούλους και τους πελάτες. Οι σύμβουλοί μας κερδίζουν αυτή την εμπιστοσύνη κάθε μέρα. Καλούνται να οικοδομήσουν μια ουσιαστική σχέση με τους πελάτες και τις οικογένειές τους κατανοώντας πραγματικά τις οικονομικές ανησυχίες και ανάγκες τους. Επηρεάζουν και αλλάζουν τις ζωές τους οδηγώντας τους σε μεγαλύτερη χρηματοοικονομική ασφάλεια.

Για τη λήψη χρηματοοικονομικών αποφάσεων οι άνθρωποι αναζητούν σωστή πληροφόρηση, απλοϊκότητα, αμεσότητα, διαφάνεια και εμπιστοσύνη. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά βρίσκονται στη συμβουλευτική κατεύθυνση που ακολουθούν οι σύγχρονοι Ασφαλιστικοί & Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι. Η συμβουλευτική είναι το μέλλον και είναι αυτή που ξεχωρίζει τους καλούς από τους άριστους. Στη df advisors έχουμε επιλέξει να ακολουθήσουμε το δρόμο της αριστείας αφού έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί το δρόμο μακροημέρευσης τόσο των συμβούλων όσο και των πελάτων μας.


    Αν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στην ομάδα της df advisors ως συνεργάτης μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και να επισυνάψετε το βιογραφικό σας

    ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

    *υποχρεωτικό πεδίο